Preestrena del nou disc de Joana Gomila

3 Desembre, 2019

Serà al Teatre Principal de Mallorca el dimecres, dia 11. El nou disc sortirà al març del 2020.

Dimecres, dia 11, la cantant manacorina Joana Gomila actuarà al Teatre Principal de Palma en un concert molt especial en què el públic mallorquí podrà gaudir en primícia del repertori del seu nou disc, “Paradís”, que apareixerà publicat el març de 2020. 

Amb “Folk Souvenir”, Gomila ja va sacsejar el món de la música tradicional amb una manera de fer tan personal com atrevida. Hi ha hagut pocs discos que hagin capturat de manera tan fidel l’ànima mateixa d’aquestes tonades, en part, paradoxalment, per la seva capacitat d’alliberar-les dels corsés i reimaginar-les des de punts de vista caleïdoscòpics.

En aquest nou treball, la cantant parteix d’un nou format a duo amb Laia Vallès amb qui duu anys col·laborant. Amb un so cada cop més expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers) aprofundeixen en l’esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut, i a la vegada n’eixamplen el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia, doblant-ne l’ambició i llençant-se de cap a l’aventura amb un treball que la situa, sens dubte, com una de les veus més importants de la seva generació.  

Amb Joana Gomila no existeix res semblant a la zona de confort. La seva música és sempre un repte i és precisament això el que la fa única.

Al Teatre Principal de Palma es podrà gaudir per primer cop de les cançons que ha enregistrat a La Plana amb Jan Valls i Jaume Manresa i que Manresa ha mesclat amb Joan Miquel Oliver, a més de l’espai escènic dissenyat per Joan Miquel Artigues i l’univers visual creat juntament amb l’artista Catalina Julve, tots ells engranatges imprescindibles en la gènesi d’aquest “Paradís” al que ens vol convidar Joana Gomila. 
Comments are closed.

Back to Top ↑