Presentació de la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic

Enguany el MMVV es celebrarà del 18 al 21 de setembre.

Aquest dimarts, s’ha presentat a la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic. Aquesta presentació ha estat a càrrec d’en Miquel Curanta, director de l’Institut Català de les Empreses Culturals i Marc Lloret, director artístic del Mercat de Música Viva de Vic.

El Mercat de Música Viva de Vic encara aquesta edició amb les piles carregades després de celebrar els seus 30 anys. Del 18 al 21 de setembre Vic es tornarà a omplir de música. D’artistes, professionals del sector i públic que confien en el projecte. L’objectiu és oferir, un any més, una programació reconeixible però sorprenent. Singular, diversa i per a tots els públics. Durant 4 dies passaran per Vic més d’una setantena d’artistes que passaran per alguns dels 9 escenaris amb un criteri volgudament divers, obert de mires i pensat tant per al programador públic com per al privat. Una trentena d’artistes estrenaran o preestrenaran el seu nou material al mercat d’enguany.

A la programació hi conviuen les dues línies de programació del MMVV, la de mercat i la de festival: amb estrenes, preestrenes, concerts que conviden a la descoberta i d’altres amb vocació popular, com els de Plaça Major i Sucre. Enguany estrenaran o preestrenaran el seu nou material al mercat, artistes tan diversos com A Contra Blues, Mazoni, Lagartija Nick, Joseba Irazoki, Maruja Limón, Gertrudis, Espaldamaceta, Lidia Damunt, Ferran Palau, Marco Mezquida, Mateo Kingman, Carla o Javier Rubial.

Enguany l’activitat professional torna a posar el focus a Catalunya dimecres, a l’Estat, dijous i al mercat internacional divendres, centrada amb Portugal. Presentaran la seva activitat a Vic els governs d’Extremadura, del País Basc i el de les Illes Balears, així com el festival Ou Tonalidades, la Fira MIL Lisboa i el Focus Wales. El Mercat tornarà a ser escenari de la difusió de les novetats d’entitats catalanes. Divendres, les Joventuts Musicals de Catalunya presentaran el catàleg de la Xarxa de Músique. Dissabte se celebrarà la primera gala dels premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música. I enguany el Premi Puig-Porret el coneixerem abans del concert inaugural a L’Atlàntida. Durant els dies de Mercat també hi haurà una atapeïda agenda de presentacions i reunions. L’Associació MiM celebrarà la seva assemblea general, reunions d’ASACC, d’ARC, etc.

Podeu repassar tota la programació en aquest enllaç: http://www.mmvv.cat/

Aquest divendres, en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13h i 19h), podreu escoltar un resum de la roda de premsa d’aquesta presentació (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑