Presentació del Festival de Jazz de Vic amb Raynald Colom

26 Febrer, 2020

L’artista presentarà el seu últim disc “The Barcelona Session” el dissabte 18 d’abril a les 22 h a la Jazz Cava.

L’Alhambra Festival Jazz Vic, que tindrà lloc del 7 al 17 de maig a la capital osonenca, oferirà un concert de presentació de la pròxima edició del festival amb el trompetista català Raynald Colom, que interpretarà les cançons del seu darrer disc The Barcelona Session en format quartet. L’actuació tindrà lloc el dissabte 18 d’abril a les 22 h a la Jazz Cava de Vic i les entrades ja són a la venda a www.festivaljazzvic.cat.

Dues setmanes amb actuacions centrades en les noves tendències del jazz i les músiques improvisades, amb artistes i formacions nacionals i internacionals que busquen noves vies musicals. Aquesta és la carta de presentació de l’Alhambra Festival Jazz Vic, que enguany presenta la seva 22a edició i que del 7 al 17 de maig seguirà oferint actuacions en dos escenaris: la Jazz Cava i l’Escenari Alhambra situat a la plaça del Carbó.

En espera de desvelar detalls de la pròxima edició, el festival anuncia un concert de presentació amb l’actuació de Raynald Colom, trompetista i compositor de jazz català que s’ha convertit en un referent gràcies a les seves fusions de jazz, flamenc, hip hop i obres clàssiques, i que ja és un artista conegut pel públic fidel al festival. Nominat al reconegut premi de jazz europeu Django d’Or, ha estat el primer músic de jazz guanyador del Premi Puig Porret que s’atorga al Mercat de Música Viva de Vic, i ha tocat amb artistes de renom com Mulgrew Miller, Greg Osby, Jorge Pardo, Raimundo Amador, Duquende, Nicholas Payton, Chicuelo o Manu Chao, entre d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑