Primer disc de Cable Obsession

El disc surt aquest divendres, dia 8.

A l’inici de curs el setembre del 2015 a l’escola de música Tot Música de Caldes de Montbui (Barcelona), en Joan Ramon, profesor de l’esmentada escola, ofereix la possibilitat de fer un “combo” exclusivament femení i d’acord amb l’escola , després d’uns mesos de proves i ajustaments, el grup queda format definitivament.

Marta Àrcega a la bateria, Ariadna Caldentey a l‘ukelele, Mariona Mir guitarra acústica i Àfrica Blades al piano i els teclats. Les edats anaven dels 11 als 15 anys.


En poc temps la compenetració del grup és extraordinària i es passa de l’etapa normal de compenetrar-se musicalment entre els diferents instruments interpretant versions, a treballar amb cançons inèdites. El reconegut compositor  Amado Jaen ofereix al grup algunes cançons i el resultat és sumament satisfactori.  El grup s’anima a compondre les seves pròpies cançons i el “combo” s’ha transformat en un conjunt musical que elles mateixes bategen amb el nom Cable Obsession per les dificultats dels cables de conexió entre instruments i amplificadors.
 
Després de fer diversos concerts en activitats de Tot Música, d’altres actuacions en pobles pròxims a Caldes i d’haver fet de tel·loneres dels grups Roba Estesa i Els Amics de les Arts; s’incorporen nous instruments: Ariadna i Mariona ambdues, afegeixen guitarres elèctriques a més de l‘ukelele i la guitarra acústica, enriquint també el so incorporant-hi veus i coros.
 
A l’agost del 2017 Cable Obsession grava una maqueta als estudis La Rulot, que és presentada a la discográfica Discmedi amb el resultat de la signatura d’un contracte discogràfic amb l’esmentada compañía.
 
A l’agost del 2018 es grava el disc als estudis Aurha sota la producció musical de Joan Ramon i amb Maurizio Tonelli “Mauri” com a enginyer de so.

El disc s’anomena, “Viu la vida” i ja el podeu escoltar a la nostra programació habitual.

Descarrega’t la nostra app gratuïta:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.radio20comunicacion.onacatradio
Comments are closed.

Back to Top ↑