Primer EP en solitari de Salva Racero

“Vaig” que consta de 4 cançons, una previa del seu primer disc que veurà la llum durant la tardor del 2019.

“Vaig”, el projecte musical de Salva Racero és, en essència, un himne a la vida des del jo més íntim i proper. Compost per quatre cançons que ens presenten un jo optimista i emprenedor esdevé tota una declaració d’intencions des del positivisme més sincer. “Vaig” és el fruit de mirar-se al mirall, redescobrir-s’hi i encetar un nou camí tot endinsant-se en un nou univers musical i musicat. Des dels records del millor passat, passant per l'”Així vull viure” el present, viatja amb la virginitat i la nuesa de saber-se nòmada per explorar noves sensacions, noves cultures i nous horitzons.

Gràcies a la presa de consciència del propi jo —entusiasme vital que proporciona ordenar el caos— ens estén la mà per viatjar plegats amb un somriure als llavis.

Preludi d’un disc prometedor produït pel mestre Xasqui Ten (Ten Productions), “Vaig” uneix i reforça el vincle d’un tàndem d’amics que està vivint una segona joventut i que aposten per una producció d’abast internacional, que veurà la llum en la seva totalitat la propera tardor. Un treball delicat que es pren el seu temps i que es cuina a foc lent per servir un directe potent, enèrgic, sincer i proper. 

“Vaig” és, doncs, la invitació a fer camí plegats i viure la vida amb optimisme, empesos per una mateixa energia que ens fa vibrar. Som-hi!!

Ja podeu escoltar el nou single “Immortals” en la programació habitual d’OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑