Recta final de la gira de Manu Guix

L’artista, que aquest mes visita Barcelona, Sant Cugat, Blanes, Calaf i Pineda de Mar, encara la recta final de la seva gira havent aconseguit diversos ‘sold out’ a les presentacions en directe del seu disc, “Després de tot” .

Manu Guix està fent la Gira més multitudinària i nombrosa de la seva carrera musical. Des de l’estrena de la Gira “Després de tot” el passat 11 de febrer a la Sala Razzmatazz amb un sold out de més de 1.800 persones, l’artista ja porta realitzats més de 26 concerts arreu del territori.
Tots els concerts han aconseguit tenir un èxit absolut de convocatòria i de crítica amb diversos aforaments amb les entrades totalment exhaurides com en l’Auditori de Girona, Sabadell, el Vendrell, Peralada o Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.
Aquest mes de setembre seguirà sent un mes intens amb diversos concerts. Aquest diumenge, 9 de setembre, actuarà a Blanes; el dijous, 13, la Gira recaurà al Festival Vincles de Sant Cugat del Vallès; el 14 de setembre, tindrà lloc un concert a la Sala Apolo de Barcelona a favor de l’organització Open Heart on els beneficis aniran cap a projectes de formació per a joves amb risc d´exclussió social; i el 16, visitarà Calaf. Més endavant, el 29 de setembre, la Gira també recaurà a Pineda de Mar.
Els mesos d’octubre i novembre seguiran les presentacions del disc amb concerts confirmats a Terrassa, Sabadell, Cardona, Celrà o Sant Joan de les Abadesses.
Comments are closed.

Back to Top ↑