Roger Argemí presenta “Aire”, un nou avançament del seu proper disc

Després d’estrenar a les plataformes digitals, “Per sempre”, ara ens arriba la seva nova proposta.

Tal i com va prometre, Roger Argemí estrenarà cada mes una nova cançó a plataformes digitals del disc que presentarà a mitjan de l’any vinent a través del segell discogràfic, Crea Music.

Amb aquests avançaments, l’artista igualadí vol “dosificar la presentació d’aquest llarga durada per tal que totes les cançons tinguin l’oportunitat de ser escoltades amb més atenció”.

Després de mostrar-nos “Per sempre”, un tema que ja suma milers d’streamings a les plataformes digitals, aquest desembre presenta “Aire”, un single que neix de la introspecció més profunda de l’artista després d’uns moments de col·lapse i saturació personal. El pop i l’R&B es barregen en aquesta cançó amb elements orquestrals i electrònica. Amb una lletra emotiva, ‘Aire’ és aquella ajuda que necessiten algunes persones per seguir respirant. Es tracta, sens dubte, d’una de les peces més emotives i punyents del nou disc de Roger Argemí, que es titularà ‘Gravetat’.

Els enllaços a les principals plataformes digitals per escoltar i/o descarregar aquesta cançó són a: http://creamusic.creamultimedia.net/roger-argemi-aire,

També el podeu escoltar a la programació habitual d’OnaCat.Ràdio.




Comments are closed.

Back to Top ↑