Roig! publica el recopilatori, “Disc estrella”

11 Octubre, 2019

La banda mallorquina inclou en aquest disc recopilatori, dos temes nous.

Si fessis una enquesta per l’illa sobre quin és el secret millor guardat de la música mallorquina, et cansaries d’escoltar el nom de Roig! La banda de Manacor va debutar el 2013 i des de llavors sempre ha estat fregant el reconeixement que, tots coincidim, es mereixen (i de fet tenen dins d’aquest iglú que representa l’illa) i al mateix temps, en el fons sentim una satisfacció egoista cada vegada que escoltem “Groenlàndia”, “Turista” o “insulina i Equinàcia” sabent que, de moment, Roig! són els nostres i només nostres.

Simó Femenias té una veu increïble, única, penetrant i distintiva i la banda és una de les més sòlides que trobaràs per aquí. I després hi ha les cançons. Ni tan sols en nosaltres érem conscients de fins a quin punt ens seria difícil seleccionar els temes de “Disc estrella” i això que la idea era senzilla: ja que els seus anteriors treballs no tenien distribució física i Roig! tenien intenció de gravar un nou disc per al 2020, volíem publicar abans un recopilatori que recollís algunes de les millors cançons de la seva carrera.

Al final s’han inclòs dos temes nous ( “Resta una estona” i “Un món”), que no desentonen en absolut al costat dels seus clàssics.

De fet, ja pots escoltar a la programació d’OnaCat.Ràdio, “Resta una estona”, segon avançament d’un treball que el que busca és precisament que, això, Roig! deixin de ser un secret. Deixaran de ser-ho segur.
Comments are closed.

Back to Top ↑