“Ronaldinho” es el nou single de The Tyets

15 Maig, 2020

Parla d’aquelles persones tòxiques que ens envolten i ens fan fer coses que no volem.

El duo The Tyets ho tenen clar i van com un coet. Decidits a convertir-se en una de les bandes imprescindibles de l’escena urbana en català amb hits com RRHH (“Tinc una casa”), “Hamaking” o “Es Queda” (amb Ferran Palau), ara publiquen “Ronaldinho”, el seu nou tema.

Els esperava un any amb desenes de dates en festivals i festes majors a tot Catalunya, així com promoció presencial a diversos mitjans de país … tot cancel·lat a causa de la Covid però això no ha fet que es arrugaran. Actuacions en streaming per Sant Jordi a la Damm o l’Acampada Jove i els números de les plataformes digitals que creixen sense parar, demostren que són un dels grups que estan en el punt de mira en un viatge ascendent imparable dins de l’trap en català, o, si s’escau, de l’trapetón.

“Ronaldinho” és només un altre exemple de tot això. “Ronaldinho” és la cara oculta de “Es queda” i parla d’aquelles persones tòxiques que ens envolten i ens fan fer coses que no volem … però que alhora ens encanta fer. És una crítica a aquestes males praxis amb un toc d’humor, ja característic per part dels The Tyets que tornen a utilitzar metàfores per il·lustrar els fets.




Comments are closed.

Back to Top ↑