Rusó Sala presenta “Desirem”

Un nou disc a trio amb dos grans músics: Aleix Tobias i Miriam Encinas.

Un projecte emocionant, fresc i elegant que sacseja els límits de la cançó d’autor.

L’empordanesa recull aromes tradicionals que esdevenen cançons, fletxes carregades d’intensitat que reflexionen sobre el desig i les seves arestes, sobre com alimentar la pulsió creativa en un món amarat de contradiccions. Com entregar-nos a l’amor i a la seva universalitat.

Desirem és el treball més personal i arriscat de la cantautora, un 4rt disc on es fa evident el talent compositiu de l’artista. Hi trobem majoritàriament cançons de collita pròpia que s’intercalen amb textos musicats del llibre Amic e Amat de Ramon Llull: “Il·luminà amor”, una adaptació d’una melodia àrab andalusí argelina i “Desirà l’amic”, composta per la Rusó i versicle que serà font d’inspiració a l’hora de donar títol al disc. Hi trobem també versions de perles com la tan coneguda cançó sefardita “Morenika” i una més desconeguda “Na Maria”, on el canadenc Seán Dagher hi musica un text amorós de la trobairitz  Bieris de Roman, curiosament dedicat a una altra dona.

Rusó Sala: guitarra i veu, composició

Aleix Tobias: percussió

Miriam Encinas: dilruba, viola, flautes, percussió

Convidat: Ciro Montanari toca les tables índies a la cançó “Com un estel”.

Enregistrat per Dènys Sanz als estudis Saudade (Canovelles) l’abril de 2018, algunes veus enregistrades per Jordi Soler de Musiclan (Avinyonet de Puigventós), agost 2018.

Mesclat per Luca Germini al ZipSound Studio (Madrid), novembre-desembre 2018.

La producció artística és de Rusó Sala i Aleix Tobias.
Comments are closed.

Back to Top ↑