Sau30 al Palau

19 Juny, 2019

SAU30 anuncia un concert “a la carta” al Palau de la Música Catalana el proper 15 d’octubre.

SAU30 ha anunciat un concert “a la carta” al Palau de la Música Catalana. El concert, que serà el 15 d’octubre dins el festival “Músiques Sensibles”, serà diferent de tots els que han fet fins ara i és que serà l’únic concert on el públic podrà triar quines cançons vol escoltar.

La tria es farà a través de les xarxes socials del grup a partir de dilluns, quan es penjarà una llista de 20 cançons aproximadament  i la gent podrà votar quines vol que sonin al Palau.

Aquest serà el tercer concert que fan a Barcelona en menys d’un any. Van actuar al Gran Teatre del Liceu el passat 1 de març amb les entrades exhaurides i una setmana mes tard van actuar a la Sala Luz de Gas en un concert per a amics i familiars. 

El concert del Palau, on hi actuarà també Miquel Abras, forma part del festival Músiques Sensibles que des de la seva primera edició destina un 10% dels guanys a diferents entitats socials. Les entrades per a aquest concert ja estan a la venda.

Abans del concert al Palau la banda farà algunes actuacions més. De moment s’han anunciat els concerts al Festival Internacional de Cabrils (9 d’agost); Vilafranca del Penedès (30 d’agost); i Alcarràs (31 d’agost). El 13 de desembre també pasaran per l’Auditori de Sant Cugat.

Recentment també ha sortit el disc en directe “Sau30 en concert 2018-2019” que recull en un doble CD gravat en directe les cançons d’aquesta gira.
Comments are closed.

Back to Top ↑