Segona Edició del Talarn Music Experience

Del 28 al 30 de juliol l’espai Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn, Lleida) acollirà el festival de músiques d’autor Talarn Music Experience, que oferirà al Pallars Jussà sessions de música i gastronomia amb actuacions de músics de referència i veus emergents del panorama català: Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott,Jo Jet i Maria Ribot i Ramon Mirabet. El [&hellip

Del 28 al 30 de juliol l’espai Lo Quiosc (C-13, KM.90. Talarn, Lleida) acollirà el festival de músiques d’autor Talarn Music Experience, que oferirà al Pallars Jussà sessions de música i gastronomia amb actuacions de músics de referència i veus emergents del panorama català: Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott,Jo Jet i Maria Ribot i Ramon Mirabet.

El  Talarn Music Experience incopora novetats en aquesta edició!

Durant tots els dies, el DJ Luca Feller amenitzarà les vetllades abans i després dels concerts. Es dissenyarà una oferta gastronòmica especial pel festival i s’ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament per poder assistir els tres dies a un preu molt especial.

Una aposta per a portar la música en directe i de qualitat al Pallars

El Talarn Music Experience va néixer tot just fa un any a Lo Quiosc, un espai únic i privilegiat al costat del pantà de Sant Antoni,  al terme municipal de Talarn. La primera edició, celebrada del 29 al 31 de juliol de 2016 va comptar amb les actuacions d’ Adrià Puntí, Blaumut, Xarim Aresté, Sanjosex i Mikel Erentxun, i va despertar un alt interès pel públic en una comarca amb escassa oferta musical de qualitat. L’objectiu del festival és clar: dur el millor de la música actual al territori pallarès. El seus impulsors, en Ramon Mitjana i la Sonia Gasia, apassionats per la música, aposten per acostar al territori pallarès música de qualitat i en directe, contrarestant l’escassa oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicant alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català.

MÉS INFO AL WEB DE : LOQUIOSC.COM
Comments are closed.

Back to Top ↑