Si la cultura et toca, ara et toca a tu

22 octubre, 2020

El proper dimarts, dia 27, es posa en marxa la campanya de suport a la cultura post covid-19.

El sector cultural està vivint un moment extremadament complicat arrel de la pandèmia de la covid-19. Amb el tancament durant el confinament, les restriccions d’aforament posteriors i altres mesures que limiten la programació habitual, el sector pateix una greu crisi econòmica que posa en perill la seva supervivència i la de milers de treballadors del sector.

Per aquest motiu un grup de professionals de la captació de fons (fundraising) en l’àmbit cultural de Catalunya, membres de la xarxa fundraising.cat, i el Cercle de Cultura han decidit llançar una campanya per salvar el sector cultural català. La campanya demana als ciutadans que estimen la cultura que facin un pas endavant amb una crida clara a l’acció que es desvetllarà a la presentació.

Entitats i projectes culturals d’arreu del país com L’Auditori, el Festival Temporada Alta, la Fundació Catalunya Cultura, el TNC, el Teatre Lliure, el TresC, la Fundació Pau Casals,  entre d’altres, s’han sumat a la iniciativa que també compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Damm, la Fundació de Música Ferrer-Salat, Coca-Cola i REDI.

A la presentació, hi haurà l’actuació de Mireia Portes i David Olivares que interpretaran un diàleg al voltant de la idea central de “tocar” amb adaptacions de cites culturals i populars i sempre amb un punt d’humor.
Comments are closed.

Back to Top ↑