“Som grocs Pau” presenta cançó i prepara una gran festa solidària

El projecte recull fons per investigar les malalties pediàtriques minoritàries a través de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El projecte ‘Som Grocs Pau’ presenta aquest octubre la cançó que posa música a les paraules del que viu en Pau i la seva família. El nen mataroní, de només 8 anys, pateix síndrome nefròtica des que era molt petit. Ja fa un any que, amb la voluntat de recollir fons per investigar les malalties pediàtriques minoritàries com la que pateix en Pau, ell i la seva família van crear les “polseres SOMGROCS”. Groc, perquè és el color del resultat de la prova que s’ha de fer el mataroní cada diumenge. Ha de sortir groc, perquè és el color que els permet gaudir al màxim una setmana més. És el color que dóna vida a en Pau i a la seva família.

La cançó ‘Som Grocs Pau’ neix amb la voluntat de sensibilitzar de la importància que té la investigació de les malalties pediàtriques minoritàries i donar a conèixer, en concret, la síndrome nefròtica. El seu creador, el també mataroní Joan Lorente, ha compost la cançó basant-se en el dia a dia d’en Pau i el seu entorn i perquè aquest sigui el reflex de tots els nens i nenes que pateixen o patiran la malaltia. Els beneficis d’aquesta cançó també es destinaran a aquest projecte.

El pròxim 16 de novembre a la tarda s’ha organitzat una gran festa infantil i solidària que tindrà lloc a la Plaça de Santa Anna de Mataró i que pretén seguir recaptant fons a benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, centre hospitalari que fa el seguiment al petit Pau.

Mentrestant hi ha un repte vigent a Migranodearena.org que arriba pràcticament als 15.000 € i que vol seguir sumant aportacions.
Comments are closed.

Back to Top ↑