Sommeliers presenten el seu segon disc, “8am”

Sommeliers inicia una nova etapa amb la presentació del seu segon disc 8am, un treball musical que revoluciona l’estil que fins ara ha mostrat la formació i que està marcat per l’optimisme, la vitalitat i les ganes d’aconseguir nous reptes dia a dia.   Per Sommeliers, cada matí és una nova oportunitat, una nova lluita. Si [&hellip

Sommeliers inicia una nova etapa amb la presentació del seu segon disc 8am, un treball musical que revoluciona l’estil que fins ara ha mostrat la formació i que està marcat per l’optimisme, la vitalitat i les ganes d’aconseguir nous reptes dia a dia.  

Per Sommeliers, cada matí és una nova oportunitat, una nova lluita. Si al primer disc, Quinze d’Abril (TempsRecord, 2015), les cinc components del grup es deleitaven còmodament en el so més pur dels respectius instruments (clarinet, piano, violoncel, violí i veu), a 8am van més enllà i obren les portes a una nova etapa més compositiva i arriscada, amb dotze temes originals. Les influències musicals són diverses, des d’aires mexicans fins una mirada a la música klezmer.

Serà el dia 10 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona quan Sommeliers presentaran el disc al seu públic. 8am ha estat possible per la campanya de micromecenatge que Sommeliers va engegar a Verkami. Més de 100 mecenes han aportat l’ajut econòmic necessari per sufragar la mescla, la masterització i la gravació del segon disc del grup.

El nou treball és tota una declaració d’intencions que recull el nom de l’hora d’assaig setmanal de la formació, un temps que no entenen com a obligació sinó com a moment de laboratori, creació i regeneració.

Font: Cultura en Medias
Comments are closed.

Back to Top ↑