Sons del Món, una exquisida programació de petit format

Qumi Portet, Roger Mas i Judit Neddermann actuaran a l’exitosa programació íntima als cellers de l’Empordà.

Sons del Món presenta la seva exquisida programació de petit format a tres cellers de la DO Empordà. En total seran tres concerts d’aforament limitat que, com és habitual, resulten una experiència exquisida pels pocs privilegiats que la poden viure. La proposta, que convida al romanticisme, transcorre a cellers de vins, amb l’Empordà com a teló de fons, i combina concerts de distància curta amb els artistes, amb degustacions de vins ofertes pel mateix productor.

Quimi Portet actuarà el pròxim 12 de juliolal Celler Vinya dels Aspres. Com tots els artistes veritablement originals i genuïns, Quimi Portet és un gènere en si mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí.

Roger Mas actuarà el 19 de juliol als Cellers d’en Guilla. Mas encarna com ningú el prototip de cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho demostra a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos. A Sons del Món oferirà un concert a guitarra i veu. 

Judit Neddermann actuarà el 27 de juliol al Celler Martin Faixó de Perafita. En pocs anys, la cantautora ha deixat de ser una jove promesa per consolidar-se com una de les veus amb més personalitat del panorama musical català. Des de la presentació oficial de Nuaal festival Strenes de 2018, Neddermann ha realitzat centenars d’actuacions i ha passejat el seu talent per arreu. Dos anys que segurament mai oblidarà gràcies a haver esdevingut una de les poques artistes catalanes que ha cantat a una gala dels Premios Goya, o haver estat una de les artistes preferides dels alumnes d’Operación Triunfo, o haver assolit una fita tan complicada com que Alejandro Sanz la convidés a col·laborar al seu darrer àlbum.
Comments are closed.

Back to Top ↑