Sopa de Cabra, primera confirmació del festival Strenes 2020

29 Novembre, 2019

L’estrena del seu nou disc tindrà lloc a l’Auditori de Girona el proper 4 d’abril.

El grup gironí Sopa de Cabra presentarà el 4 d’abril a l’Auditori de Girona en el marc del Festival Strenes, el seu nou disc, el desè de la seva carrera, que veurà la llum abans de la primavera. Aquest esperat retorn arriba després de quatre anys de silenci discogràfic i dos anys sense fer cap concert oficial.

L’anunci l’ha fet avui el propi grup per acompanyar la presentació de la nova cançó “Farem que surti el sol”, el primer avançament del nou disc. Com ha explicat Sopa de Cabra, la nova cançó està inspirada en el drama que viuen les persones migrants al mediterrani i la tasca de salvament que, tot i les dificultats, realitzen oenegés com Open Arms.

El Festival Strenes és la gran cita musical de Girona. En tan sols set edicions, ha aconseguit consolidar la seva original fórmula que ofereix al públic assistent poder viure en primera persona les principals primícies musicals del país en entorns ideals de Girona. Com cada any, el Festival Strenes acollirà a diversos espais les principals estrenes de discos i espectacles de la primera meitat de l’any. L’Strenes, que s’ha transformat en un festival prescriptor, espera superar els 35.000 espectadors i tornar a obtenir la confiança del seu públic, que l’any passat va assolir una mitjana d’ocupació total del 88%. Un èxit que demostra no només la bona salut del certamen gironí, sinó també el bon moment pel què passa la música catalana.

L’edició 2020 del Festival Strenes tindrà lloc del 28 de març al 3 de maig.
Comments are closed.

Back to Top ↑