Tardor publica nou disc: un refugi anomenat “El Mal Pas”

L’àlbum ha estat nominat a la categoria de millor disc de rock als Premis Carles Santos de la música valenciana.

Un nou començament. Això és el que va plantejar Tardor al seu últim concert de la gira de Patraix, precisament en la plaça del barri que dona títol al seu tercer disc. El públic esperava una nit de comiat i es va trobar la benvinguda a un nou indret musical: “El Mal Pas”.

El nom d’una de les platges de Benidorm és també el del quart disc del quintet valencià, un secret que van desvelar en un final d’actuació “digne de recordar”, com expressa el títol del primer senzill d’avançament del disc. A més, el grup tenia un altre as en la mànega, un regal per als assistents: la possibilitat de ser els primers en tindre el disc.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada transcendental, en la sala Moon de València, el 21 de febrer. Aquest és el dia escollit per a la primera posada en escena de l’univers sonor d’”El Mal Pas”. Les entrades per aquesta festa d’inici de gira es poden adquirir en el web del grup.

“El Mal Pas” és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l’ofici aprés en aquests anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, com ja avança el primer senzill. Al final del tema, un solo de saxo deixa entreveure una obra que superarà prejudicis i ha soterrat complexos al si de la banda.
Comments are closed.

Back to Top ↑