Torna el Biocap, l’últim festival de l’any

9 Octubre, 2019

La Pegatina i Oques Grasses són les primeres confirmacions.

Els primers noms que avança Biocap són La Pegatina i Oques Grasses, sense cap mena de dubte, els dos grups catalans que més triomfen a l’actualitat. La Pegatina acaba de publicar “Un secreto a voces”, un recopilatori amb el que el grup de Montcada i Reixac pretenen celebrar 16 anys de vida. Els osonencs Oques Grasses són un dels grups més escoltats i més radiats de l’any gràcies al seu quart disc, “Fans del sol”, que fa més de 30 setmanes que està entre els més escoltats de l’estat, segons les llistes oficials.

El Biocap Festival, doncs, torna amb una segona edició a Fira Barcelona que prentendrà portar a la capital catalana l’escena musical nacional i internacional alternativa més actual, així com els valors de l’Associació BioRitme: La festa anirà de la mà del feminisme, la sostenibilitat i la filosofia bio. A més, Biocap incorpora alguns dels valors que han fet del Festival BioRitme un esdeveniment imprescindible en l’agenda estiuenca de moltes joves i famílies. La qualitat i sostenibilitat dels productes es fa palesa en l’oferta de les barres i foodtrucks del festival. Cervesa artesana, destil·lats, refrescos i tot tipus de productes amb un impacte ambiental molt menor que els servits habitualment als macrofestivals i una filosofia darrere, amb un preu competitiu per les assistents, igualat al dels productes convencionals.

Biocap comptarà amb un punt lila i amb una comissió de gènere, que vetllarà per a que el festival sigui un espai lliure de qualsevol tipus d’agressions masclistes.
Comments are closed.

Back to Top ↑