Trovam! – Castelló 2016

La Fira Valenciana de la Música Del 10 al 13 de novembre a Castelló El Trovam! està coorganitzat entre l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), l’Ajuntament de Castelló, i l’associació Valencian Music (VAM!). Compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, les diputacions de Castelló i València, i altres organismes. Així mateix, compta amb [&hellip

La Fira Valenciana de la Música

Del 10 al 13 de novembre a Castelló

El Trovam! està coorganitzat entre l’Institut Valencià de Cultura (Generalitat Valenciana), l’Ajuntament de Castelló, i l’associació Valencian Music (VAM!). Compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, les diputacions de Castelló i València, i altres organismes. Així mateix, compta amb la col·laboració d’associacions professionals del sector musical valencià (Associació d’Editors de la CV, associació de promotors MusicaProCV), del COM (Col·lectiu Ovidi Montllor), i de la Fira Mediterrània de Manresa.

El Trovam!2016 treballarà en estreta col·laboració amb el Proweekend, una iniciativa que va nàixer a Castelló el 2015 per a donar a conéixer propostes musicals emergents i organitzar encontres professionals. Els dos certamens han decidit sumar esforços i col·laborar conjuntament en l’organització dels showcases i les activitats professionals que tindran lloc a l’Auditori de Castelló.

Primeres confirmacions del cartell musical:

Carles Santos

Manel

Júlia

Aspencat

Oques Grasses

Gener

Ona Nua

Novembre elèctric

Cafè de Fel

Tomàs de los Santos

Xaluq

Herba negra

Ball de Sant Vito

Rondaballs

 Rubén Pozo (Pereza)

Ruth Baker Band

The Cutting Fingers

Tomaccos

Dusty Shoes

Conducta impropia

Sulpank

Holy Paul (guanyador concurs Vinilo Valencia)

Bluet

Linqae

Camille

Gen

En total estan previstes més de 40 actuacions de bandes valencianes i d’arreu l’estat: presentacions de discos, de nous directes, i de propostes emergents.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑