Txarango celebra el sisè aniversari del Clownia

El festival Clownia que organitza Txarango a Sant Joan de les Abadesses del 27 al 30 de juny, arriba aquest 2019 a la seva sisena edició consolidat com el festival familiar i d’àmbit festiu més representatiu del panorama català actual.

Seguint la dinàmica de les edicions anteriors, el Clowniatorna a sorprendre per un cartell eclèctic i internacional on destaca la mítica orquestra colombiana de salsa La-33 i la presència de pràcticament tots els grans noms de la música festiva actual, tant els consolidats com els emergents.

També cal destacar noms com els barcelonins de referència del reggae i el dancehall estatal, Green Valley, i les madrilenyes Tremenda Jauria, el col·lectiu de música electrònica i ritmes ballables com reggaeton o cúmbia. Els acompanyaran els grans grups de la música festiva catalana actual, molts dels quals ja són habituals al Clownia, com Oques Grasses que hi
interpretaran el seu celebrat nou disc Fans del sol, Buhos, Doctor Prats, Itaca Band que arribaran amb disc nou sota del braç, Strombers, Natxo Tarrés & The Wireless, Joan Garriga & Galactic Mariatxis, que presentaran noves cançons, o la llegendària Companyia Elèctrica Dharma, que arribarà al festival amb Flamarada, el seu darrer treball. Pel públic amant de la cançó, el festival acollirà els sempre intensos i emotius concerts de Joan Dausà i Judit Neddermann. La voluntat inherent al Clownia de donar veu i apostar per les formacions més emergents i interessants de la música festiva i urbana, es veu reflectida aquest any amb les sempre animades Balkan Paradise Orchestra, les valencianes sense pèls a la llengua Pupil·les i
Mafalda, la cantautora barcelonina Suu, les multiculturals Karamba i la seva fusió de ritmes llatins i hip hop, l’entranyable Tremendu, els tarragonins Segonamà i el rei del rap trap català Lildami. El Clownia també comptarà amb la Mostra de glosa en femení, amb cinc cantants i un acordió a mercè de la improvisació.

El Djs residents seran el tarragoní Dj OGT i les Malandras Djs, una proposta nascuda a Caracas, que omplirà la pista de la millor música llatina.
Comments are closed.

Back to Top ↑