Un menhir és el regal perfecte per aquestes festes

5 Desembre, 2019

El Pony Pisador presenta “La confraria del menhir”, avançament del seu nou disc.

Pots dur-lo a l’institut, utilitzar-lo per enriquir el sofregit o posar-hi llumetes al voltant per donar caliu a la llar. Serveix per diddly daddly dom i és francament útil per skiddly daddly diddly hey!. Com no podria ser d’una altra manera, parlem dels menhirs. 

El grup de folk El Pony Pisador publica el videoclip “La Confraria del Menhir”, un  nou avançament del seu proper disc “Matricular una galera” que sortirà divendres 13 de desembre. Una cançó folk plena de bon humor i bromes, plantejada com un anunci de tele-botiga de l’any 50 a.C. amb moltes referències a Astèrix i Obèlix. L’estil desenfadat i simpàtic d’El Pony Pisador és contagiós i en aquesta cançó es combina amb un ús delicat de l’harmonia vocal i una tècnica instrumental molt cuidada. El tema inclou també l’ús del lilting, una tècnica vocal tradicional d’Irlanda que consisteix en tatarejar les tonades.

El grup presentarà aquest treball en una gira per bars i tavernes de tot Catalunya a partir de gener. El Pony Pisador és un dels pocs grups amb lletres en català que ha pogut portar la seva música a països com el Regne Unit, Alemanya, Holanda o els Estats Units. Aquest abril toquen per primer cop en dos festivals a Austràlia.

La novetat de la gira de presentació de Matricular una Galera és l’inclusió en el show de la banda de contrabaix, bateria i teclats, que doten a la banda d’una potència en directe que fins ara era impossible, mantenint intactes els elements que els fan únics. L’àlbum és autoproduït pel grup, enregistrat pel Guillem Ventura als estudis Roomlab, mesclat per Óscar López Montañés i masteritzat per Ferran Conangla.
Comments are closed.

Back to Top ↑