Un petit poble amb un gran festival, Sudanell

Els propers dies 1 i 2 de juny la plaça Josep Eritja de Sudanell, acollirà la vuitena edició del festival: Festa de la música de Sudanell (FMS). Aquest és un festival destinat a grups i autors amb composicions pròpies, que combina diferents estils i que aglutina un gran nombre de propostes. Un total de 13 [&hellip

Els propers dies 1 i 2 de juny la plaça Josep Eritja de Sudanell, acollirà la vuitena edició del festival: Festa de la música de Sudanell (FMS). Aquest és un festival destinat a grups i autors amb composicions pròpies, que combina diferents estils i que aglutina un gran nombre de propostes. Un total de 13 propostes, divendres a partir de les 21:30, 5 concerts seguits i dissabte a les 12:00 concert infantil, a les 13.00, vermut-concert i a partir de les 19:30, 5 concerts més i una sessió de dj.

Els estils, que canvien d’un any a altre, enguany han agafat colors pop, punk, rock, soul, rumba, reggae, folk, techno, … Un festival de música viva, amb grups de gran renom i amb treballs recentment editats, grups emergents amb molta força, grups locals i nacionals. 2 dies en que la música de qualitat no s’atura! Hi haurà activitats paral.leles, cercavila, pallassos, sopars populars, food-truck i artesania.

Entre d’altres hi actuaran: Smoking Souls, El Petit de Cal Eril, Joan Miquel Oliver, Xarim Aresté, Paula Valls, Sherpah, Segonamà i La Folie.

Més informació: www.facebook.com/FestaMusicaSudanell/
Comments are closed.

Back to Top ↑