Universal Music Spain i Música Global arriben a un acord per a desenvolupar nous talents

Universal Music és el major grup internacional de música, propietari de segells discogràfics i llicències en més de 70 països. Música Global Discogràfica és una companyia independent líder a Catalunya.

L’acord assolit pretén servir de vehicle a les dues companyies per potenciar al màxim la carrera dels artistes que formen part del mateix, en totes les facetes de la seva activitat: discogràfica, editorial, management i live, maximitzant els recursos destinats a aquests artistes, a través de la col·laboració de les dues empreses.

“Universal està molt satisfeta d’iniciar aquesta aliança amb Música Global Discogràfica, companyia líder en el nostre sector per desenvolupar conjuntament nous artistes i gestionar tota la distribució del seu catàleg. El nostre primer repte conjunt serà el desenvolupament i llançament de Miki talent sorgit de l’última edició d’OT i representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió “. Narcís Rebollo.

“Per Música Global Discogràfica és un repte i una satisfacció que Universal Músic Spain hagi confiat en nosaltres per dur a terme projectes en comú. Crec que aquesta col·laboració comportarà a curt / mitjà termini molts fruits. Serà la suma de dos grans empreses estratègicament parlant” . Salvador Cufí.
Comments are closed.

Back to Top ↑