Valtonyc s’incorpora a la programació del Festival Strenes

El concert tindrà lloc divendres 20 d’abril a la Plaça Catalunya de Girona. Valtonyc s’incorpora a la programació de l’Strenes. D’aquesta manera el festival mostra el seu suport a la llibertat d’expressió dels artistes com ja va fer en un comunicat que es va emetre en conèixer la sentència condemnatòria de tres anys i mig [&hellip

El concert tindrà lloc divendres 20 d’abril a la Plaça Catalunya de Girona.

Valtonyc s’incorpora a la programació de l’Strenes. D’aquesta manera el festival mostra el seu suport a la llibertat d’expressió dels artistes com ja va fer en un comunicat que es va emetre en conèixer la sentència condemnatòria de tres anys i mig de presó del cantant mallorquí.
L’actuació tindrà lloc sempre i quan Valtonyc no sigui cridat per ingressar a la presó abans de la data senyalada.
Valtonyc se suma als concerts de la batejada com la festa major de l’Strenes que tindrà lloc el 20 i 21 d’abril i on també hi actuaran Gertrudis, La Iaia, Fundación Tony Manero, Roba Estessa, Pupil·les i Projecte Mut. Per fer més atractiva aquesta gran festa gratuïta al bell mig de Girona, s’ha duplicat el nombre de Food Trucks i dissabte s’hi celebrarà la Fira del voluntariat. També  s’instal·larà una pantalla gegant per poder seguir la retransmissió de la Final del Partit de Copa entre el Barça i el Sevilla.
Aquesta aposta del Festival Strenes per recrear una autèntica festa major es veu materialitzada amb la imatge que s’ha creat especialment per a l’ocasió firmada Marta Bellvehí, una de les il·lustradores amb més prestigi del nostre país.
Comments are closed.

Back to Top ↑