Viatge pel Mediterrani amb Tarta Relena

6 Novembre, 2019

El duet presenta el seu primer disc, “Ora Pro Nobis”, en el marc del Circuit Folc 2019 al CAT Tradicionàrius. Divendres, dia 22, a les 22h.

Una proposta de cant A cappella que presenta un repertori entre la música de tradició oral i la cançó d’arrel mediterrània.

El duet barceloní presenta “Ora Pro Nobis” (Indian Runnner, 2019), un projecte que explora les sonoritats de les músiques de tradició oral fins a la cançó d’autor que d’una manera o altra es relacionen amb l’àrea geogràfica del Mediterrani. Els sons polifònics tradicionals de Còrsega, les melodies sefardites o les cançons menorquines estan combinats amb bases rítmiques i electròniques que ens transporten a una atmosfera litúrgica i hipnòtic.

Al gener de 2019 sortia a la llum el primer treball del duet de veus femení Tarta Relena, format per Marta Torrella i Helena Ros. Vuit cançons que ens fan viatjar pel mediterrani i les seves sonoritats, interpretades en grec, llatí, català, castellà, anglès i judeocristià un fet molt inusual i amb un valor cultural i lingüístic de primer ordre.
Comments are closed.

Back to Top ↑