XV Premis de la Indústria Musical del Directe

Un total de 63 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2017), competiran a la 15 edició dels Premis ARC dimarts 5 de desembre. El valor d’aquests premis rau en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de [&hellip

Un total de 63 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2017), competiran a la 15 edició dels Premis ARC dimarts 5 de desembre.
El valor d’aquests premis rau en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.
Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.
Els Premis ARC, dividits en dos àmbits -Premis a les gires dirigits als grups de música i Premis a les millors programacions- han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.

ARC és una de les associacions professionals del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país. Amb més de 40 anys d’història, ARC es pot considerar el Col·legi Professional dels mànagers i els promotors, una peça clau per entendre aquest sector. Per aquesta raó hi ha associades més de 70 empreses, que representen un 80% de les empreses catalanes.

Aquí podeu consultar els premis d’enguany: http://www.arcatalunya.cat/premis-arc/
Comments are closed.

Back to Top ↑