XVI Premis de la Indústria Musical del Directe (ARC 2018)

Els guanyadors es donaran a conèixer l’11 de desembre en una gala a la sala Barts de Barcelona que comptarà amb diverses actuacions en directe i que estarà conduïda per Elena Gadel i Agnès Busquets.

El Petit de Cal Eril i Maria Arnal i Marcel Bagès en dues ocasions, Albert Pla, Valtonyc, Dr Calypso, la programació dels auditoris de Girona i Banyoles, festivals com l'(A)Phònica de Banyoles o l’Strenes de Girona o la programació de la Mercè Música/BAM són alguns dels nominats a la XVI Edició del Premis ARC, els premis que atorga la Indústria Musical del Directe. 
Un total de 56 nominats entre produccions i programacions del més destacat de la temporada actual (2018), competiran a la 16 edició dels Premis ARC, dimarts 11 de desembre.
El valor d’aquests premis rau en el fet que què són escollits per professionals de la indústria musical del directe, formada per mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. També reben el suport d’altres actius del sector com l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya o l’Acadèmia de la Música Catalana.
Els Premis ARC tenen com a objectiu motivar el reconeixement públic d’aquells àmbits que tenen més relació i projecció amb la feina que fa tot el sector de la música, és a dir, no només la feina creativa, sinó també la indústria i les empreses relacionades.
Els Premis ARC, dividits en dos àmbits -Premis a les gires dirigits als grups de música i Premis a les millors programacions- han esdevingut la cita musical més important de la tardor pels professionals catalans.
Els guardons dels XVI Premis ARC es faran públics i es lliuraran dimarts 11 de desembre a les 20h a la Sala Barts, en una gala que estarà conduïda i presentada per Elena Gadel i Agnès Busquets. Al llarg de la nit hi haurà actuacions sorpresa d’algunes de les formacions més destacades de la temporada. El llistat definitiu dels nominats i els guanyadors dels Premis ARC són una mostra representativa, contrastada i de qualitat de les millors iniciatives relacionades amb la indústria de la música del directe de Catalunya. Una fotografia del que ha estat el més destacat del sector de la indústria de la música de la temporada 2018.
Comments are closed.

Back to Top ↑