“En òrbita” de Marcel i Júlia guanya el Disc Català de l’any 2021

15 març, 2022

Premi que atorguen els i les oients de Ràdio 4.

Ahir es va anunciar el guanyador del Premi Disc Català de l’Any 2021, que atorga Ràdio 4 mitjançant el programa “Catalunya Exprés Magazine”, dirigit i presentat per Joan Arenyes. El guardó, que escullen els oients mitjançant la votació directa, ha estat pel disc “En òrbita”, el segon treball del duet Marcel i Júlia. El guardó del Disc Català de l’Any es lliurarà en una festa-concert a l’antiga Fàbrica Damm el 28 de març a les 19h amb presència de públic.

Per altra banda, Oques Grasses continuen consolidant-se com una de les formacions més populars dels anys 2000. Des que van publicar “A tope amb la vida”, el seu sisè disc, a finals de maig de 2021, les seves cançons s’han reproduït 26 milions de vegades només a Spotify. Si tenim en compte que el disc consta de 10 cançons, només a aquesta plataforma digital el disc s’ha escoltat pràcticament 9.000 vegades sencer cada dia ininterrompudament des que es va publicar fins avui. El seu disc anterior, “Fans del sol”, publicat al febrer de 2019 suma tot i la pandèmia que va estroncar la gira de presentació, 62 milions de reproduccions només a Spotify.

La cantant manresana Sara Roy, que l’any 2021 debutava discogràficament amb el disc “(A)mar”, també està essent una de les grans revelacions musicals del moment. Els Premis Enderrock l’han destacada com a l’Artista Revelació i la seva cançó “Tot és més fàcil”, com a Millor cançó d’autor. Sense cap mena de dubte, està cridada a ser una de les artistes imprescindibles del nou panorama musical català.
Comments are closed.

Back to Top ↑