“100timent”, EP debut de Quimo

20 abril, 2022

Primera distribució oficial del segell de música urbana anomenat Metz Records.

Quim Meléndez és un artista gironí que porta treballant en el seu projecte emergent des de 2020. Els seus inicis estan amb el col.lectiu Le Terrier Crew on es dedicava sobretot en el disseny gràfic, el qual ara com ara hi dedica gran temps en la seva trajectòria. Després d’un conjunt de singles i col.laboracions publicades anuncia el seu treball més personal fins a la data, “100timent”; quatre cançons íntimes on ens parla del cor ferit, la incomprensió davant un món insensible i com els amics són per sempre.

“Són temes que donen lloc a una reflexió cap a la vida” diu el cantant sobre el contingut de l’EP. “És un missatge dedicat a aquelles persones que estan passant o han passat per una mala època, i busco recordar-los que no estan sols, que tard o d’hora aquest moment tothom l’acaba passant”.

Per tant, ‘100timent’ busca ser el “company” per afrontar aquests problemes i fer costat davant aquestes situacions de dolor.

Per últim, aquest EP vol remarcar el fet de valorar el que un té, i aprendre a no frustrar-se davant el que et manca o podries tenir. “És a dir, cal donar les gràcies i agrair la situació en què un es troba, sense perdre la il·lusió d’anar per més”.
Comments are closed.

Back to Top ↑