Notícies Foto: U98 MusicFoto: U98 Music

18a edició del Festival Acròbates

29 setembre, 2023

A L’Hospitalet de Llobregat del 2 al 25 de novembre.

El Festival Acròbates celebra aquest mes de novembre la seva majoria d’edat, la 18a edició. Al llarg del tot un mes la ciutat de L’Hospitalet tornarà a omplir els seus barris de música i poesia amb una programació diversa, inclusiva, compromesa i per a tots els públics.

El cartell d’aquesta edició tan especial ha tornat a ser una feina d’equip i ha tornat a comptar amb la col·laboració de la dissenyadora i il·lustradora Marta Guijarro i de la fotògrafa Eli Pedrosa, mans amigues i inspiradores amb les quals el procés és un camí de gaudi i aprenentatge continu. Tot i que no és un tema nou, la idea parteix la greu situació de censura que la creació artística ha patit en els darrers mesos arreu de l’estat. És per això que aquest any es vesteixen de negre per fer una crítica contundent i clara a la censura cultural, i es vesteixen de Lorca, perquè els seus versos omplin aquesta foscor de colors, llibertat i esperança. Les mans continuen sent les que escriuen, toquen, abracen, cuiden, acaronen i dialoguen.

En definitiva, són les mans de la paraula. Perquè la paraula continua sent el fil conductor i símbol de la singularitat d’aquesta proposta que vol ser un espai d’inspiració, creació i comunicació literària i musical dins l’àrea metropolitana de Barcelona. 

Entre les actuacions destaquem, Orchestra Fireluche, Cris Juanico, Txell Sota i Berta Sala, entre d’altres. Tota la programació en aquesta adreça: http://facrobates.com/programacio/
 
Comments are closed.

Back to Top ↑