20 anys del folk de La Coixinera

10 febrer, 2021

Actuen el pròxim dissabte, dia 20, a l’Espai Tradicionàrius de Barcelona.

Aquest 2021, La Coixinera celebra els seus 20 anys a dalt de l’escenari, Han presentat 7 discs a llarg d’aquests anys, a més de la cantata per a la Casa de la Música de Mataró.

La Coixinera ha portat el Sarau a diverses edicions del Tradicionàrius,a la Fira Mediterrània de Manresa, al Cruïlla, al Senglar, al MMVV, al Fòrum de les Cultures, al Rebrot,… i a les festes majors més importants de Catalunya. També a INJUVE, al folk de Segovia. a Occitània, Piemont… i arreu dels Països Catalans.

“Ara fa una mica més d’un any que vam començar a treballar en un nou disc, aquesta vegada i per lasituació que estem vivint al país, malgrat la Covid-19, no podíem presentar un disc de sarau com elsque acostuma a presentar el nostre grup. Us parlarem de llibertat, de somnis, de presó, d’exili, deretrobaments… i ho farem amb el nostre to festiu.

Presentem un disc amb un munt de col·laboracions (Miquel Gil, Joseba Tàpia, Carles Belda, MairaComalat, Helena Bagué i Siddartha Vargas, Joan Rovira, Lluis Puig i Valtònyc, Lourdes Fabrés, Riu…).Ens hem volgut acompanyar d’aquests companys músics per dir amb força que tenim determinació,que tenim il·lusió, que tenim somnis, que tenim paciència i perseverança, que tenim molta tossuderia ique de segur tindrem el somni fet realitat i tindrem el que busquem; la llibertat.”
Comments are closed.

Back to Top ↑