“2080”, primer senzill del que serà el nou disc de Lildami, “Viatge en espiral”

11 gener, 2021

El disc es publicarà el pròxim dia 29. Escolta “2080” a la programació d’OnaCat.Ràdio.

“2080” és el primer single de “Viatge en espiral”, el segon disc de Lildami. El raper terrassenc hi narra la seva la particular visió d’un futur distòpic on “no existeix l’hivern i no baixem de 30 graus” i on “la realitat virtual se’ns en va anar de les mans, la gent torna a la vida real quan vol desconnectar”, entre moltes altres situacions que exposen les conseqüències futures dels nostres actes actuals. “2080” critica la manera com estem fent avançar la societat cap a un futur gairebé apocalíptic.

El tema produït per Sr. Chen, té una influència clara del synthwave, un gènere de música electrònica influenciat per les bandes sonores de pel·lícules i videojocs de la dècada dels vuitanta. Amb aquesta influència i la temàtica de la lletra, “2080” podria ser la banda sonora de l’actualització de serials com “El coche fantástico” o “El trueno azul” o films de l’alçada de “Regreso al futuro” o “Mad Max”. El que és indubtable és que “2080” és una d’aquelles cançons que sonen a èxit des de la primera escolta.

El clip, ideat pel mateix Lildami i dirigit per Pau Griera i Lionel Estivill, és un thriller que plasma el viatge que fa el raper a través d’una tarotista de televisió, cap al futur que narra la cançó.

Aquest single es presenta després que Lildami sorprengués tothom tancant el 2020 amb “Ramiro”, una havanera LGTBI per reivindicar les seves arrels mediterrànies i homenatjar els avis i les àvies, que també forma part de “Viatge en espiral”.
Comments are closed.

Back to Top ↑