Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

31 Fam presenta el seu quart disc, “X si ens veiem en una altra vida”

18 octubre, 2023

L’estrena del disc arriba acompanyat del single i videoclip “Spavila” amb la col·laboració de Mushka.

El grup de Sabadell, que ja va fer havia avançat tres temes del nou disc els passats mesos (“Pacte de familia”, “Al cantu” i “Septiembre”), ara presenta un disc ple d’intensió i amb una àmplia varietat de gèneres, en que es permeten retre homenatge a Jarabe de Palo a “Et camelo si tu em mires”. “X si ens veiem en una altra vida” tal com defensa el grup, “parlar sense filtres en aquest panorama cada vegada més censurat”.

Amb aquest darrer treball, 31 Fam ha volgut explorar nous límits i buscar una marca molt més seva a través de les seves lletres i una producció molt diferent de la que s’havia vist fins ara. “X si ens veiem en una altra vida” sens dubte marcarà un abans i un desprès en la carrera dels 31 Fam.

L’àlbum compta amb diverses col·laboracions com la de Good Jan de la P.A.W.N. Gang – a “Pacte de família”- o també la de Mushka, amb qui col·laboren a “Spavila”. Es tracta d’un tema sentimental de reggaetón lent que està acompanyat d’un videoclip gravat juntament amb la cantant, disponible a youtube.

La gira de presentació de “X si ens veiem en una altra vida” começarà el 25 de novembre al Sant Jordi Club, dins del marc del Cruïlla Tardor, en un concert pel que encara queden entrades.
Comments are closed.

Back to Top ↑