Notícies Foto: Música GlobalFoto: Música Global

A la tardor nou Ep de La Pegatina, íntegrament en català

10 juny, 2022

“Que t’agradi veure’m” és el primer avançament del nou disc que estarà produït, de nou, per Tato Latorre.

Si fa un mes La Pegatina presentava el seu nou disc de col·laboracions internacionals “Hacia otra parte” (Música Global / Calaverita Records, 2022), ara ens avança el primer tema dels sis que conformaran el seu nou EP íntegre en català. La idea del grup és donar a conèixer la seva vessant internacional aquí i la seva vessant local arreu del món, difonent la cultura en la qual s’han criat i la llengua de la seva terra materna.

“Que t’agradi veure’m” posa la mirada en la durabilitat de les vivències i les relacions personals i també en l’autoconeixement i l’autoestima com a punt de partida de l’evolució social.

El multipremiat Manu Viqueira, que ha desenvolupat treballs audiovisuals per a grups com Green Day o Gary Clark Jr., ha realitzat el lyricvideo de la cançó com ja fer amb “Ahora o nunca”, tema que el grup va publicar amb Macaco l’any 2018.

L’EP al complet veurà la llum a la tardor i estarà produït novament per Tato Latorre. També s’hi inclouen cançons amb col·laboracions d’Els Amics de les Arts, The Tyets, Santa Salut i Jazzwoman.
Comments are closed.

Back to Top ↑