Notícies Foto: Javier PeralvoFoto: Javier Peralvo

“A la vora del riu mare”, és el primer senzill d’avançament del nou disc de Marala

2 setembre, 2022

El disc, sota el títol de “Jota de morir”, canalitza la ràbia de les veus femenines silenciades durant segles.

El primer avançament del disc és una magnífica introducció a ‘Jota de morir’: Marala s’inspiren en una quarteta tradicional valenciana i ens presenten una peça amb loop de guitarra i grans dosis de subs com a base sonora per una lletra emmarcada en temps de post-guerra on la mort i la destrucció formen part d’un mateix riu que malgrat tot continua baixant ple d’esperança i vida.

Amb la producció musical de Pau Vallvé i la sonora de Jordi Casadesús les artistes Selma Bruna (Sant Cugat), Clara Fiol (Palma) i Sandra Monfort (Pedreguer) s’han amarat de cants de batre, balls de vetlla valencians, cançons de mort illenques i romanços per parir un disc rabiosament actual i tan contundent i reivindicatiu com necessari i esperançador: “Jota de morir”, disponible ja el proper dia 23.

Marala són tres veus. Les veus de Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres virtuoses de la música que s’interessen per la tradició com una forma d’innovació més i que en aquest projecte conjunt canalitzen la ràbia de les veus femenines silenciades durant segles i, tot reivindicant la cura en les seves cançons, es conxorxen en el compromís de no tornar a callar mai més. En marxa des del 2018 i després del prometedor debut A trenc d’alba (U98 Music – 2020) i una gira de més de 60 concerts, presenten aquesta tardor el seu nou àlbum.
Comments are closed.

Back to Top ↑