A l’abril nou EP de Junco y Mimbre

2 març, 2021

Els de Vic tenen ja un avançament, “Equilibri” del que serà el nou EP “Or a la llera”. Ja el podeu escoltar a OnaCat.Ràdio.

Junco y Mimbre va debutar al 2020 amb un primer LP molt sòlid, tan sòlid que costava creure que fos un debut. Un LP amb cançons fresques, directes, amb una força descomunal, fins i tot algunes amb mala llet i amb una producció impecable a càrrec de Núria Graham i Jordi Casadesús. Ara bé, la hiperactivitat dels Junco y Mimbre no coneix límits i ja estan llestos per a presentar-nos un nou EP que portarà per nom “Or a la Llera” i que arribarà aquesta primavera.

“Equilibri” és el primer single d’avançament d’aquest nou EP amb el qual ja es pot intuir el camí que han triat Junco y Mimbre per al seu nou material: un viatge amb molta llum i amb molt de pop. Amb cançons molt cuidades i delicades, fruit d’un treball molt més cohesionat des de la composició.

Sens dubte, Junco y Mimbre avancen sense descans cap a la perfecta cançó pop i cap a la tornada inoblidable, d’aquesta de la que  ja no pots sortir en uns quants dies.
Comments are closed.

Back to Top ↑