Notícies Foto: Halley RecordsFoto: Halley Records

“A l’alba” és el nou senzill d’Itaca Band

18 juliol, 2023

Una cançó vitalista, plena d’energia i amb uns arranjaments de vents plens de l’essència més llatina.

Itaca Band, un dels grups amb més recorregut de Catalunya i amb una presència més que destacada a la resta de l’estat que des de fa anys assoleixen sold outs a sales de Madrid, Burgos, Santiago de Compostela, València o Bilbao cada cop que les visiten, presenta un nou single en català anomenat “A l’alba”.  

Itaca Band continua amb una mitjana de 130k oients mensuals a Spotify i una gran col·lecció de hits com “Temerario”, amb 6,2M de reproduccions, “Todas nuestras luchas” amb 4,9M i “Apropa’t” amb 4,4M.  

“A l’alba” composta per Albert García i produïda a tres mans entre Genís Trani, Àlex Pérez i el mateix Albert García, de ben segur que anirà pel mateix camí, ja que amb una lletra vitalista i plena d’energia juntament amb els marcats sons llatins amb una secció de vents que identifiquen ràpidament l’ADN del grup, fan venir ganes d’aixecar-se i ballar fins l’infinit. “A l’alba” compta amb la col·laboració de Dounia Zolati, que co-protagonitza juntament amb els  membres d’Itaca Band, el videoclip que acompanya l’estrena d’aquest nou senzill. 

“A l’alba” està cridada a ser un nou hit dels Itaca Band segur amb una gran acollida entre els seus fans des de la seva sortida i que es convertirà en tema important dins del set-list que lluiran aquest estiu en la seva gira i que compta amb una parada especial el proper 30 de juliol amb la visita d’Itaca Band al Japó dins el marc del prestigiós festival FujiRock

 

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑