Notícies Foto: Miki TejeroFoto: Miki Tejero

“A les palpentes”, segon avançament del debut discogràfic de Sergi Carbonell

18 novembre, 2022

“Refugi” veurà la llum el proper mes de gener.

Sergi Carbonell, pianista, segona veu i un dels compositors durant tota la trajectòria de Txarango, continua mostrant cançons del que serà el seu primer disc com a cantautor que es titularà “Refugi” i veurà la llum a principis de 2023.

“A les palpentes” és una nova joia musical, una delicatessen sonora gravada juntament amb el guitarrista Pau Figueres, el seu germà Arnau, que toca el baix i produeix, i el percussionista excompany seu a Txarango, Joan Palà. Enregistrada a diversos espais, com el local d’assaig de Txarango, l’estudi La Coctelera d’Ivan López, exsaxofonista de Txarango, i la casa particular d’Arnau Figueres, la cançó parla de les persones que exerceixen de refugi, de les persones que són talismans i, a la vegada, àngels de la guarda. Aquella gent que és un regal de la vida i que s’han d’agrair i celebrar sense parar.

Ara fa unes setmanes, Sergi Carbonell presentava “Refugi” amb “El viatge”, una cançó deliciosa produïda al costat de Joan Borràs dels Oques Grasses, dedicada a l’aventura que va viure amb Txarango. Un relat tendre, nostàlgic, però també alegre, de tot allò viscut que també mira cap al futur, obrint els braços a tot el nou que està per arribar.

“Refugi”, constarà de tretze cançons, produïdes al costat de diversos companys i companyes de viatge com Joan Borràs (Oques Grasses), Arnau Figueres (Stay Homas i Judit Neddermann), Dani López (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya, Sara Terraza)… i enregistrades i mesclades en diferents estudis com La Coctalera, l’estudi d’en Panxii Badi o de Marc Usano.

Sergi Carbonell presentarà Refugi en directe a l’Auditori de Girona el 18 de març i a l’Auditori de Barcelona el 31 de març en el marc del GuitarBCN.
Comments are closed.

Back to Top ↑