Aida Oset i Abril visiten el programa “ActualiCAT”

11 octubre, 2023

Aquest divendres, dia 13, a OnaCat.Ràdio, a les 9h, 13h i 19h.

Aquest divendres passen pel programa “ActualiCAT”, Aida Oset, que ens presentarà el seu disc, “Les evasions mínimes”, i Abril, que també ens presentarà el seu disc, “Catorze”.

Aida Oset és una artista multidisciplinària que s’expressa a través del teatre i del cinema, però que també ho fa a través de la música i de la seva composició. Després d’haver format part de projectes com Lady in Black o Nuu i d’haver compost bandes sonores per a cinema, teatre i dansa (La lleugeresa i altres cançons, Històries d’Istanbul, Blink Flash Duncan…), Aida Oset s’estrena en solitari amb “Les evasions mínimes”, un nou projecte que balla entre el pop d’autora i l’electrònica, i que per primera vegada ha compost íntegrament en català. 

El grup lleidatà Abril estrena el seu primer EP; un recull de cinc cançons titulat “Catorze”. L’àlbum inclou cançons cantades en català i en anglès en un compendi d’històries personals i vitals. Es tracta, tal i com exposa la líder del grup, Abril Pinyol, d’un disc “emocional”. Són les primeres cançons d’algú molt, molt jove que descobreix els sentiments propis i aliens. I qui no ha passat per aquí?

No us perdeu aquest divendres, dia 13, a OnaCat.Ràdio, el programa “ActualiCAT” (9h, 13h i 19h).
Comments are closed.

Back to Top ↑