Aina Koda, Eloi Sayrach i Figa Flawas, finalistes del Sona9 2022

29 octubre, 2022

La final se celebrarà el 10 de novembre a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat.

Després de nou mesos de proves i directes en diferents formats amb molt de talent dels artistes emergents, el jurat ha decidit que Aina Koda (rap – Polinyà de Xúquer), Eloi Sayrach (pop d’autor – Barcelona) i Figa Flawas (urban-pop – Valls), siguin els tres artistes que actuaran a la gran final del concurs Sona9.

El Sona9 està organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio – iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d’Estrella Damm, i el suport de la Fundació SGAE, Cases de la Música, el Govern de les Illes Balears, Ajuntament de Palma i la Generalitat Valenciana.

Els barcelonins Bigwé i Jovedry han quedat a la recta de la 22a edició del Sona9, que enguany s’ha caracteritzat per la varietat estilística i una forta presència de les músiques urbanes, amb una participació de 132 propostes. El concurs és una de les plataformes de música emergent més activa d’arreu dels Països Catalans.

La gala final del #22Sona9 se celebrarà el dijous 10 de novembre a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat amb l’actuació dels tres finalistes i es tancarà amb un fi de festa a càrrec dels osonencs Dan Peralbo i El Comboi. Els guanyadors de la darrera edició del Sona9 presentaran les cançons del disc, “Miris com t’ho miris” (Magic Mountain / The Yellow Gate, 2022).

Un cop acabada l’actuació, s’atorgaran els tres principals guardons del concurs: Premi Sona9, Premi Joventut i el Cases de la Música. I també l’artista badaloní de música urbana, Subliminal, rebrà el Premi Verkami per Votació Popular.
Comments are closed.

Back to Top ↑