Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

Aion ens porta el millor regal per aquesta època, “Tan lluny”

7 desembre, 2023

Una cançó per recordar a totes aquelles persones que estimes i que, per qualsevol motiu, no poden ser al nostre costat.

Un nou tema que parla de l’enyorança i la tristesa de tenir persones que estimes lluny de casa, a l’altra punta del món. L’artista s’obre en canal amb aquest nou senzill i ens descriu el procés d’assimilar aquesta melancolia sense pors ni complexes, amb tendresa i respectant els camins aliens, allunyant-se de ser un impediment. “Tan lluny” busca fer un exercici d’amor i de desaferrar-se, abanderant-se amb la típica i tòpica frase: “Si l’estimes, deixa-la anar”.

Edu Vergés s’ha unit en aquesta cançó, qui ha posat la seva màgia com a guitarrista i, conjuntament, han creat un paisatge dolç, romàntic i delicat que abraça de manera excepcional la veu d’Aion.

Aion és la culminació de molts anys de relació amb la música, des de la música clàssica fins a l’electrònica. Gil Codina -artísticament conegut com a Aion- es va iniciar al món de la música amb només sis anys, quan comença a tocar el clarinet a l’Escola de Música de Vic, on cursa tot el conservatori. Es va graduar en Musicologia a la UAB i va començar a estudiar saxo. Paral·lelament als estudis musicals, forma part de diversos projectes que ja l’han portat a girar per tot Catalunya, França i Holanda, trepitjant escenaris de renom com el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de La Mercè de Barcelona, la Sala Apolo, la Telecogresca i el Jamboree, entre d’altres.
Comments are closed.

Back to Top ↑