Notícies Foto: Sílvia PochFoto: Sílvia Poch

Alba Careta Group presenta el seu nou disc “Teia”, a OnaCat.Ràdio

2 febrer, 2023

La trompetista i cantant bagenca visitarà el programa “Les Entrevistes”, el proper dia 7, a les 11h.

Teia és la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc d’Alba Careta; un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida dels discs “Alades” i “Orígens”, consolida a l’artista dins l’escena jazzística tant catalana com europea.

El concepte de Teia engloba les diferents lluites i convenciments que formen l’imaginari d’aquest nou àlbum: els conflictes interns que totes experimentem entre allò que se’ns imposa i el que realment creiem i volem per nosaltres mateixes; l’experiència d’anar entenent que a vegades, la intuïció i l’esforç són la flama que ens guia per anar trobant el propi camí, l’autèntic; i com és d’important cuidar les coses senzilles i petites que ens envolten i, que al final, es converteixen en la foguera que ens acompanya, ens inspira i ens reconforta. 

Alba Careta Group, format pels millors músics de l’escena jazzística actual, presenta en aquest disc sis composicions pròpies i dues versions molt sentides de música catalana de la nova cançó, sempre fidel al jazz explosiu, enèrgic i orgànic que la caracteritza.

Recordeu doncs, Alba Careta a “Les Entrevistes” d’OnaCat.Ràdio, dimarts, dia 7, a les 11h. Us esperem!
Comments are closed.

Back to Top ↑