Notícies Foto: Satélite KFoto: Satélite K

Albert Lax presenta el primer dels dos EP’s que conformaran el seu nou disc

21 octubre, 2022

El músic granollerí obre aquest primer EP amb “Aquí caiem tots”, el primer tema que destapa amb energia aquesta nova llum i sonoritat.

L’EP “Tercer acte” segueix obrint el camí de la nova música en català d’Albert Lax. Després dels dos anteriors treballs en anglès, “The deepest string” (2017), “Goldmund” EP (2020) i els dos senzills, ‘Espurnes’ i ‘Fred’, l’artista es consolida ara amb tres temes nous que el portaran l’any vinent al seu segon disc. En un deliberat pas endavant, Albert Lax s’apropa ara, mantenint l’esperit melancòlic de la seva música, a un so més modern i sintètic, ritmes potents i plens de vida que reflexen un nou despertar en les composicions.

Aquest cop l’artista ha volgut agafar les rendes de la producció, on també han participat activament els  membres actuals de la banda, i ha seguit comptant amb Víctor Valiente, el productor dels dos primers treballs, qui ha aportat tot el camp de sintetitzadors i pads electrònics tant presents en aquest nou material.

El músic granollerí obre aquest primer EP amb “Aquí caiem tots”, el primer tema que destapa amb energia aquesta nova llum i sonoritat. L’artista ens reflexa sota un camp de sintetitzadors i bateries elevades un cant als camins daurats de la vida, que trepitgem amb força tot i ser conscients de la nostra fragilitat al transitar-los.
Comments are closed.

Back to Top ↑