Àlbum debut de Tramma

15 octubre, 2021

La Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina i treu el seu primer disc, “Voldria dir-te”.

Amb el nom artístic de Tramma i només 20 anys, la Marta Romeu ja s’ha fet un lloc a l’escena urbana gironina! Tramma destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d’adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dancehall i el Reggae.

Amb el seu primer senzill “Fum”, demostra el seu talent. Un còctel explosiu de reflexió, introspecció, crítica social i empoderament personal escrit per ella mateixa (veus i lletra), vestit amb la producció musical del Jan Aygua i masteritzat per Elsxnchez i que ja està sonant a les ràdios de música urbana de Catalunya.

Junts formen l’equip nuclear de Tramma, qui ja van publicar el passat 8 d’octubre el darrer single -“Rollin”- abans del seu àlbum debut: “Voldria dir-te”. un disc que es mou entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals. 

Aquest disc és l’inici d’un projecte amb el nom de Tramma. Les 10 cançons que en formen part estan plenes de màgia i versilitat. Barrejant diversos estils com el Reggae, Hip Hop, Pop experimental, Dancehall, R&B i balades més “chill”, ens fa arribar a històries profundes d’amor i històries reivindicatives. Cadascuna d’elles et transporta a algun lloc, perquè donen la llibertat de poder interpretar-les d’una manera única i personal. 
Comments are closed.

Back to Top ↑