Àlex Blat presenta el seu treball en solitari a OnaCat.Ràdio

28 maig, 2021

El de Tardor ens presenta el que serà el seu disc, “La veritat”. Dimarts, dia 1, a les 11h.

“Sant Rafael” és la segona estació del debut en solitari d’Àlex Blat, un camí que va començar amb el senzill “Declaració d’intencions”. Les dos cançons formen part d’un àlbum que veurà la llum el pròxim mes de juny i que s’anomenarà “La veritat”, un títol que reflecteix l’aposta pel so essencial dels instruments que l’autor i el productor han buscat en guitarres i mandolines o en senzills xocs de mans.

Àlex Blat, a qui hem conegut al capdavant de Tardor recorrent tots els indrets del pop-rock, carrega la seva motxilla amb el bagatge aprés per a explorar camins nous. “La veritat” serà un àlbum divers que viatge del pop i el folk nord-americans a la cançó d’autor banyada en sons mediterranis. Darrere d’un títol granític s’amaga en realitat una obra mestissa on s’albiren referents tan dispars com Ovidi i Ed Sheeran. 

El disc constituirà, en definitiva, la recerca d’un lloc propi i autèntic, sense proclamar dogmes musicals ni poètics. Així ens advertia en la primera cançó d’aquesta aventura: “He aprés, com tots deuríem fer, que les veritats no tenen massa pes”.
Comments are closed.

Back to Top ↑