“Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit”, el punk-rock de Serpent

15 juny, 2021

L’objectiu de la banda és publicar tres EP’s al llarg d’aquest 2021.

Sense concerts com els d’abans a la vista, la millor opció per a aquests quatre amics de Barcelona era crear, seguir traient temes al local, però per fer alguna cosa diferent i mantenir aquesta tensió necessària, es van fixar un objectiu força exigent: publicar 3 EPs al 2021.

El primer dels tres 7 “, gravat en EM Estudi com el seu llarg debut, és el present “Amb la rancúnia pròpia d’un lletraferit “. En total, quatre temes de punk rock evolucionat i elaborat, ben apuntalats per una base rítmica expressiva i amanits per guitarres afilades i dissonants. Els seminals Drive Like Jehu i els gurus Fugazi estarien orgullosos.

“Llepaculs”, ” Cròniques d’un no-lloc “, “Focs artificials” i “Home caducat” són quatre temes marca de la casa sense un fil conductor clar, sense un concepte preestablert, si bé tenen en comú aquesta aproximació amarga i cruel a la realitat. s’inspiren en el costat més lleig i per moments sòrdid de la nostra societat, en personatges infortunats i les seves misèries. Anti-himnes per temps difícils sense res a celebrar.
Comments are closed.

Back to Top ↑