Notícies Foto: Rafa CortésFoto: Rafa Cortés

Andreu Valor presenta “Un nou món” a la Sala Luz de Gas de Barcelona

1 febrer, 2023

Serà el dijous, dia 9, en el marc del festival BarnaSants.

Andreu Valor presenta el seu últim disc, “Un nou món”, a la sala Luz de Gas de Barcelona el proper 9 de febrer, en el marc del festival Barnasants. ‘Un nou món’ va veure la llum al juny de 2022 amb una sonoritat renovada que aposta per introduir aires pop, folk i textures sonores experimentals a la inconfusible veu del cantautor valencià. 

Des del seu llançament, Andreu Valor ha portat a terme una exitosa gira del nou disc amb més de 40 dates que l’han dut per tot el País Valencià i les Illes Balears i que ara iniciarà també a Catalunya. A més, “Un nou món” ha aconseguit el el guardó al millor disc de cançó d’autor als Premis Ovidi, atorgats pel Col.lectiu Ovidi Montllor, i ha estat finalista als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022.

“Un nou món” és un disc compost per vuit temes que apel.len a creure en les utopies i a fer viable allò que en principi és impensable, i alhora suposa una oda a la vida i un trajecte cap a l’interior de nosaltres mateixos. ‘Un nou món’ és un viatge estilístic amb un epicentre pop-indie que seguirà respectant l’arrel de la cançó d’autor, però s’atreveix a introduir nous conceptes i sonoritats.

Mentre que el primer senzill de l’àlbum, “Tretze roses”, entonava un record simbòlic a les víctimes del feixisme, a ‘Un nou món’ Andreu Valor obre la porta al desig de construir un futur més digne amb temes com “Valenta”, dedicat a les dones que pateixen càncer de mama, o “Dorm”, sobre el drama de la immigració i els refugiats. Sense oblidar la defensa de la cultura pròpia a “Si no som poble” o a les arrels de la cançó d’autor, a “I si cante indiferent”, a més de les cançons d’amor com “T’enyore” o “Ho fem amb por”. 

Per aquest projecte discogràfic, Andreu Valor es va tornar a acompanyar dels seus incondicionals Blai Antoni Vañó i Hèctor Tirado com a músics, arranjadors i productors de l’àlbum. La portada d’ “Un nou món” està dissenyada per Enric Alepuz i compta amb la fotografia de Rafa Cortés i el disseny d’il.luminació de Daniel Serrano.
Comments are closed.

Back to Top ↑