Notícies Foto: Helena RoigFoto: Helena Roig

“Anime en català” és el nou disc de Neisha

7 abril, 2023

Amb “Rosa als llavis”, una de les cançons del seu primer disc, va estar finalista a la 25ª edició dels Premis Miquel Martí i Pol.

“Anime en català” és el nou àlbum que presenta de la mà del segell Delirics, on el concepte estètic és clarament ‘otaku’, explorant la seva cara ‘kawaii’ sense amagar el seu costat més eròtic o ‘hentai’. Ja en va fer un primer tast amb la “batxata” romàntica “Estira-i-arronsa”, amb “Piscis”, tema que parla de les relacions interpersonals, on col·labora el Lil Guiu, membre de la P.A.W.N Gang i l’últim avançament, “One piece/EVA”, un dancehall animat i ballable que proposa una cita íntima i que ja ens apropava al concepte d’aquest nou treball. 

“Anime en català” proposa un àlbum en el qual les estètiques són clarament influenciades entorn a l’ “anime” i el “manga”. En aquesta obra, Neisha parteix d’un “neo-concepte” del “jo” reflectit en el passat. Aquest disc és un viatge d’emocions internes a través d’una mutació del “jo”. La nova Neisha híper-humanitzada és ara un “semi-anime persona” en batalla constant contra la seva pròpia deshumanització. A “Anime en català”, Neisha es permet per primera vegada ser una nena emocional i sensible que viu parcialment entre el món metafísic i la realitat, donant forma a aquesta “Hyper Neisha” com a heroïna, lluitadora, salvadora, però principalment sensible i infantil. Aquest projecte, pel target general és una connexió nostàlgica amb la infància i una aventura per la nostra infantesa repleta d’emocions. En canvi, la “Hyper Neisha” busca aquesta nova infància en el present i construeix i desperta un nou súper poder anomenat nostàlgia. 
Comments are closed.

Back to Top ↑