Notícies Foto: Primavera LabelsFoto: Primavera Labels

Antònia Font, al Palau de la Música Catalana, amb entrades exhaurides

1 febrer, 2024

El dies 7 i 8, el grup mallorquí arriba a Barcelona amb la seva “Gira de teatres”.

El Palau de la Música Catalana s’omplirà de nou per rebre Antònia Font, la banda mallorquina que just acaba d’iniciar una nova gira intimista que els portarà a viatjar, durant el 2024, per diversos auditoris i teatres de la geografia catalana, valenciana, balear i andorrana. Els concerts a Barcelona seran el 7 i 8 de febrer i ja compten amb les entrades exhaurides (un total de 3.800 entrades venudes).

Aquest doble concert s’emmarca dins la primera edició del nou cicle de concerts Cruïlla Hivern i permetrà al grup continuar presentant el darrer àlbum Un minut estraboscòpica en un format més petit i pròxim, després de fer-ho durant el 2022 i 2023 pels escenaris dels grans festivals i sales del país. 

El grup va iniciar aquesta gira el passat dijous, 25 de gener, amb un doble concert al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès i dos més a Granollers, tots en un sol cap de setmana i esgotant totes les localitats: 3.180 espectadors en quatre dies. Fins al moment, i amb els concerts ja realitzats, la banda mallorquina ha previst 27 concerts en el marc d’aquesta gira, alguns dels quals ja tenen les entrades exhaurides i d’altres que ja estan venent les darreres localitats. 

Segons Pau Debon, cantant d’Antònia Font, aquest tour arriba “després de l’èxit de la gira de retorn”, en la qual han tingut unes sensacions “molt bones pel que fa a les relacions entre els integrants del grup i també amb el públic”. Amb ganes de continuar sobre els escenaris, el de Bunyola explica que aquesta nova gira es caracteritza per “buscar un format més petit i intimista en el qual sempre ens hem sentit molt a gust” i afegeix que “en els auditoris guanyem en tranquil·litat, qualitat de so i llum i també intimitat, que fa possible trobar aquests matisos que tenen els temes d’Antònia Font”. 

Per la seva banda, Joan Miquel Oliver, compositor del grup, manifesta que el repertori d’aquesta gira no varia gaire en comparació amb el que s’ha presentat en aquest retorn als escenaris però que “el nou format permet tenir més control i afavoreix que les cançons s’entenguin més”. “Aquesta tornada s’ha fet curta i volem continuar fent concerts amb una fórmula més propera, en els que pugui venir tothom i es doni un paper protagonista a la música”.

La banda va tancar la gira de retorn el passat mes de setembre amb un concert que va omplir el Palau Firal de Girona en el marc del Festival Temporada Alta. Amb aquest tour, que ha durat dos anys, ha quedat palès que les cançons d’Antònia Font han transcendit generacions i que el públic, durant la seva absència, ha mantingut viu el seu llegat. Amb aquesta gira han aconseguit omplir grans espais com el Palau Sant Jordi, el Festival Primavera Sound o el Festival Cruïlla. 
Comments are closed.

Back to Top ↑